Концерт у Дископатији

   Специјална болница је својим трудом и радом у протеклих неколико година показала да је успешна установа којом се ми поносимо и која презентује наше место и нашу земљу.
   Ове године саграђен је базен лековите сумпорне воде  на негдашњем  запуштеном простору . Данас је окружен цветном оазом која задивљује сваког пролазника.
   Баш на дан “Првог Саборовања хорова“ заказано је освећење а позван је и наш Црквени хор да учествује у програму. Била је то отежавајућа околност али имајући у виду све друге чињенице прихватили смо ту понуду. Од њих смо се научили много: доброј организацији,  раду, реду и послушности.
   Извели смо неколико духовних и световних композиција на отвореном простору у предивном амбијенту а затим је  хор узео учешћа у чину освећења. Посебну пажњу присутних изазвала је  Драгана Ткалац-соло певач изводећи композицију “Во царствии твоем“ уз пратњу хора.
   Домаћини су нам се захвалили рекавши да су срећни што могу да уживају у предивном поју „бањских славуја“.
   После нас   наступили су певачи КУД “Караџић“ који су такође добром песмом коју прати дуга традиција потврдили да само праве вредности опстају.